T: Intensive Experience
SVENSKA

HAVANA D'PRIMERA

31 OKT 2021 Stockholm

FRYSHUSET Mårtensdalsgatan 6

2 timmars Workshops med Javier Cubano!

För- och efterfest med DJ Soto Mayor & DJ La'Fe!

Workshops om dagen!

Konsert & Fiesta på natten!

VAMOS A LO CUBANO!

PROGRAM

WORKSHOPS med Javier Cubano

10:00-10:55

11:05-12:00

Salsa Cubana

Rueda de Son

KONSERT & FEST

17:00

17:10-18:20

18:30-20:20

20:30-00:30

Dörrarna Öpp

DJ Soto Mayor & DJ LA'FE

Konsert Live Havana D'Primera

DJ Soto Mayor & DJ LA'FE

PRISER

TILL 16 JULI

38 € 375 SEK

FRÅN 17 JULI

45 € 450 SEK

VID DÖRRAR

60 € 600 SEK

FRÅN 16 JULI

20 € 200 SEK

VID DÖRRAR

30 € 300 SEK

BILJETTER

CONCERT TICKET inkluderar: Förfest, Konsert & Efterfest.

Inkluderar inte: Workshops.

WORKSHOPS TICKET inkluderar: Workshops bara.

Inkluderar inte: Förfest, Konsert & Efterfest.

VIKTIG

 • Genom att köpa en biljett för Konsert Havana D'Primera godknner du villkoren -> VILLKOR.
 • Onlineförsäljningen slutar den 29 oktober 2021, efter detta datum kommer du inte att kunna köpa din biljett online.
 • Biljetterna kan köpas vid dörrarna under evenemanget om de inte är slutsålda tidigare.
 • De angivna priserna kan ndras vid valutakursförndringar.

VILLKOR

REGISTRERING

 • Deltagare får endast registrera sig med det angivna online-registreringsformuläret (biljettköp). Registreringarna är bindande och granskas i den ordning de mottas. Varje program är öppet för ett begränsat antal deltagare.

 • Om fler ansökningar tas emot än utrymmet tillåter skapar arrangören en väntelista och informerar omedelbart deltagarna om deras position på listan.

BILJETSRETUR

 • Vi har 7 dagars returpolicy. Du kan inte returnera din biljett efter 7 dagar från köpet, oavsett anledning (inklusive eventuella nödsituationer).

 • Biljetter som köpts senare än 30.09.2021 kan inte returneras.

 • Återbetalningen skickas till köparens konto inom 14 dagar från begäran om återbetalning, i belopp och valuta för köptransaktionen enligt bekräftelsen från Festival Payment Center efter köpet.

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR

Arrangören förbehåller sig rätten att göra ändringar i evenemangsprogrammet. Vid behov kan ändringar göras i dess innehåll, metod och organisation före eller under evenemanget, i den mån dessa ändringar inte väsentligt minskar de beskrivna fördelarna med evenemanget för deltagaren.

EVENT UPPSÄGNING

 • Arrangören förbehåller sig rätten att avbryta evenemanget helt eller delvis i händelse av ett otillräckligt antal deltagare, programavbokningar, organisatoriska skäl, ändringar av tillgänglighet för högtalare, force majeure eller andra oförutsägbara händelser som gör genomförandet av evenemanget omöjligt och / eller inte lönar sig eller det skulle leda till att arrangören får orimliga kostnader för att genomföra evenemanget. Arrangören ska omedelbart informera deltagarna om sådana förändringar.

 • Skulle evenemanget avbrytas av arrangören på grund av force majeure, som beskrivs ovan, återbetalar arrangören hela evenemangsavgiften.

 • Krav på ytterligare skulder eller skador är undantagna. Deltagare får inte göra anspråk på ytterligare krav och sådana anspråk ska uteslutas. Detta gäller även ersättningskrav för rese- och logikostnader och förlorad arbetstid.

E-BILJETTER & ARMBAND

 • Det är obligatoriskt att ta med din PERSONLIGA E-BILJET mottagen direkt efter köpet och ID som bekräftar uppgifterna på biljetten för att delta i evenemanget. En person utan biljetten kan vägras att delta i evenemanget.

 • Det är deltagarens ansvar att hålla den köpta biljetten sparad på en mobil enhet eller tryckt. Vid problem med att hitta biljetten rekommenderas att du omedelbart kontaktar arrangören (alocubanofestival@gmail.com). Innan du skickar meddelandekontroll rekommenderas alla undermappar (SPAM-mapp ingår).

GRATIS BILJETTER OCH SÄRSKILDA ERBJUDANDEN

 • Biljetter till Havana D'Primera 2021 som vunnits i någon form av tävling eller mottagits GRATIS kan inte returneras, de kan inte överföras till ett annat evenemang eller en annan utgåva eller bytas mot kontanter. Om vinnaren av en tävling redan har en biljett för denna utgåva kan den vinnande biljetten överföras till en annan ägare senast 7 dagar efter tävlingens officiella resultat. I andra fall är det omöjligt att överföra biljetten.

 • Biljetter som säljs i SPECIALERBJUDANDEN kan vara föremål för separata regler för retur, återförsäljning och utbyte, detaljerade i villkoren för varje erbjudande.

FOTON, VIDEOER

Observera att under evenemanget kommer filmning och fotografering att äga rum som kan innehålla bilder av vissa deltagare.