T: Intensive Experience
HAVANA D'PRIMERA

HAVANA D'PRIMERA LIVE

31 OKT 2021 Stockholm

Virkesvägen 9, Hammarby Sjöstad

2 timmars Workshops med Javier Cubano!

För- & Efterfest with DJ Liber & DJ La'Fe!

Workshops om dagen!

Live Musik & Fiesta på natten!

Antalet platser för 2021 är begränsat på grund av lokala begränsningar!

VAMOS A LO CUBANO!

PROGRAM

WORKSHOPS med Javier Cubano

10:00-10:55

11:05-12:00

Salsa Cubana

Rueda de Son

LIVE MUSIK & FEST

18:00

18:10-19:20

19:30-21:20

21:30-00:00

Dörrarna Öppnar

DJ Liber & DJ LA'FE

Live Musik Havana D'Primera

DJ Liber & DJ LA'FE

PRICES

TILL 16 JULI

38 € 375 SEK

FRÅN 17 JULI

45 € 450 SEK

VID DÖRRAR

60 € 600 SEK

FRÅN 16 JULY

20 € 200 SEK

VID DÖRRAR

30 € 300 SEK

BILJETTER

HAVANA D'PRIMERA TICKET inkluderar: Förfest, Live Musik & Efterfest.

Inkluderar inte: Workshops.

WORKSHOPS TICKET inkluderar: Workshops bara.

Inkluderar inte: Förfest, Live Musik, Efterfest.

VIKTIG

 • Genom att köpa en biljett för Havana D'Primera Event godkänner du villkoren -> VILLKOR.
 • Onlineförsäljningen slutar den 29th of October 2021, efter detta datum kommer du inte att kunna köpa din biljett online.
 • Biljetterna kan köpas vid dörrarna under evenemanget om de inte är slutsålda tidigare.
 • De angivna priserna kan ändras vid valutakursförändringar.

VILLKOR

REGISTRERING

 • Deltagare får endast registrera sig med det medföljande online -registreringsformuläret (biljettköp). Registreringar är bindande och granskas i den ordning de tas emot. Varje program är öppet för ett begränsat antal deltagare.

 • Om fler ansökningar tas emot än utrymmet tillåter kommer arrangören att skapa en väntelista och omedelbart informera deltagarna om deras position på listan.

BILJETSRETUR

Distansavtalslagen regler om ångerrätt gäller enligt samma lag inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp.

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR

Arrangören förbehåller sig rätten att göra ändringar i evenemangsprogrammet. Om det behövs kan ändringar göras i dess innehåll, metod och organisation före eller under evenemanget, i den mån dessa förändringar inte väsentligt minskar de beskrivna fördelarna med evenemanget för deltagaren.

EVENT UPPSÄGNING

 • Arrangören förbehåller sig rätten att helt eller delvis avbryta händelsen vid ett otillräckligt antal deltagare, programavbokningar, organisatoriska skäl, ändringar i tillgängligheten av talare, force majeure eller andra oförutsedda händelser som gör genomförandet av evenemanget omöjligt och/eller inte värt det eller det skulle leda till att arrangören ådrar sig orimliga kostnader för att genomföra evenemanget. Arrangören ska omedelbart informera deltagarna om sådana ändringar.

 • Skulle evenemanget avbokas av arrangören till följd av force majeure, enligt ovan, kommer arrangören att återbetala eventavgiften i sin helhet.

 • Krav på ytterligare skulder eller skador utesluts. Deltagare får inte göra gällande ytterligare påståenden och sådana påståenden ska uteslutas. Detta gäller även ersättningskrav för rese- och boendekostnader och förlorad arbetstid.

E-BILJETTER & ARMBAND

 • Det är obligatoriskt att ta med din E-BILJET direkt efter köpet. En person utan biljett kan nekas att delta i evenemanget.

 • Det är deltagarens ansvar att hålla den köpta biljetten sparad på en mobil enhet eller tryckt. Vid problem med att hitta biljetten rekommenderas att du omedelbart kontaktar arrangören (alocubanofestival@gmail.com). Innan du skickar aviseringar rekommenderas alla undermappar (SPAM -mapp ingår).

FOTON, VIDEOER

Observera att under evenemanget kommer filmning och fotografering att ske som kan innehålla bilder av vissa deltagare.